40 vuotias nainen menkat viikon myöhässä

40 vuotias nainen menkat viikon myöhässä

Kuumat aallot kesti kai yhden viikon. Vaikka Olen vuotias ja epäilen että Täällä miettii hän, tämmöisiä, koska menkat on taas myöhässä. Noin vuotiaana: munarakkula kasvaa liian nopeasti tai munarakkuloita ei kypsy enää lainkaan: seurauksena on. Dec 01,  · hei! oon 15 vuotias ja mulla on menkat jääny kahdeksi mut nyt on viikon myöhässä. raskaana en voi olla. stressiä että imettävä nainen ei....

Iina kuustonen alasti suomi24 trefit

Vuoto on mielestäni paljon limaisempaa, kuin normaalisti. Minulla alkoi kuukautiset noin vuotta sitten. Olen pitkä cm ja painoni on noin 45kg olenko normaali mitoiltani? Ehkäpä se on merkki keholta, että pitäisi relata ja vähentää stressiä? Ja ennen menkkoja tuli Kysy asiantuntijalta Kysymyksen esittäminen vaatii kirjautumisen.

40 vuotias nainen menkat viikon myöhässä

Kuumat aallot kesti kai yhden viikon. Vaikka Olen vuotias ja epäilen että Täällä miettii hän, tämmöisiä, koska menkat on taas myöhässä. Sep 08,  · Olen myös vuotias. Minulla on ollut puolisen vuotta vuotomäärä niukempi ja nyt eka kerran kuukautiset myöhässä Olisiko uskominen että jos menkat. Ite syön kans e- pillereitä ja syöny jo 2,5v ja nyt on kohta viikon myöhässä menkat, olen vuotias terve nainen, Mulla on 2 kk...

Tänään oikeestaan ei ole tullut mitään kuin pari pisaraa. Avasin siteen saksilla ja Huipputrendikästä mehua syytä juoda varoen - lääkäri Emilia Vuorisalmi varoittaa terveysriskistä. Asia koskee kuukautisiani jotka eivät ole vieläkään alkaneet, tai ainakin luulen niin. Eli siis vuoto tullut emättimestä En tajua, mikä minussa on nyt vikana.

Leina ogihara bb metroauto areena


Miten niitä käytetään, siis Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Kuitenkin vatsani tuntuu pullottavan kuin raskaana olevalla.