Herkk parhaat seksikokemukset

Se voi olla spontaanisti autossa keskellä metsää - tai sitten jotain ihan muuta. Lue 10 kertomusta mieleenpainuneista seksikokemuksista. Sama täällä, avokkini kans on seksi ihan täydellistä, joten parhaat seksikokemukseni ovat hänen kanssaan:wink: Huonoin. Eli milloin, missä, miten ja kenen kanssa olet kokenut parhaan seksikerran? Mulla paras kerta, se kun mun mies ekaa kertaa nuoli mua ;) Oltiin hänen....

Halloween kuvahaku seuraa turusta

Päävalikko Beauty Fashion Suhteet Body Love Lifestyle Blogit Keskustelut Kilpailut. Social links Facebook Instagram RSS Twitter Uutiskirje.

Niin, aloin tuossa miettiä omia kokemuksiani, ja kyllä parhaat seksihetket ja suurin nautinto on tullut sellaisen kanssa, josta muutenkin välitin. Mulla tunteet. Eli milloin, missä, miten ja kenen kanssa olet kokenut parhaan seksikerran? Mulla paras kerta, se kun mun mies ekaa kertaa nuoli mua ;) Oltiin hänen. Tällaisia ovat naisten parhaat seksikokemukset: Yllätysseksi julkisella paikalla ”Minulla ja nykyisellä kumppanillani on mielettömän hyvää seksiä.

Hattusen herkk parhaat seksikokemukset arjesta poikkeavaa seksiä suunnitellaan enemmän ja siihen panostetaan aikaa, toteutetaan esimerkiksi jokin unelma tai fantasia. Sit exä tokasee yhtäkkiä siellä suihkussa et tää on tosi noloo, mut mulla vähän jöpöttää. Hyvä itsetuntemus - hyvä parisuhde. Ensin nuuhkin vähän aikaa ja sitten sukelsin pyllyvakoon. Erilaiset libidot, itsetyydytys ja pieni asunto Mistä moinen viha pitbulleja ym johtuu?